13 de juny de 2012

VDF Roureda


El Club que us presentem avui, és la Vocalia De Fútbol Roureda, o més conegut com a Roureda a seques i que funciona al barri del mateix nom, on va ser fundat el 1975 i finalment federat el 1979 i disputa els seus partits en el Municipal de la Roureda, al nord de Sabadell, amb camp de terra. Actualment és presidit per Lydia Martínez. 

Aquesta temporada ha participat en les competicions de la FCF amb 12 equips inscrits, amb el primer equip a Quarta Catalana, i complimentant la seva estructura amb un futbol base d'onze equips més, sense cap categoria màxima, però que van alimentant al primer equip de jugadors cada temporada. L'equip no disposa però de cap equip completament femení, encara que en diversos equips de base trobem algunes noies.

El primer equip, a la Quarta Catalana, no ha tingut molt bona temporada, ja que ha acabat en onzena plaça de 12 equips que disputaven la competició i a mitja temporada fins i tot va sobrevolar el fantasma de la retirada del primer equip, salvant al final la temporada amb alguna que altre dificultat, però aconseguint acabar, sense perjudicar a la competició en excés.

La seva base, també ha notat aquest sotrac, ja que el Juvenil de Segona Catalana es va haver de retirar a mitja competició, amb un balanç de 3 victòries i 11 derrotes, afegint una mica més de temor a que la estructura del club es vegi en un futur afectada en el que és la continuïtat del primer equip.

L'Aleví B, campió de grup de Quarta Catalana (Foto: VDF Roureda).

En canvi, les joies de la cantera, han sigut les que han complert, ja que en els l'Aleví A, a Quarta divisió, ha aconseguit el títol, a més fent-ho sense cedir ni tant sols 1 punt en tota la competició, i l'Aleví B, també de Quarta divisió, ha aconseguit també el títol al seu grup, cedint només 1 derrota i 1 empat en 26 partits disputats.

El Benjamí A, a pesar de no ser campió, ha donat també bona mostra del seu potencial, aconseguint quedar en segona plaça del campionat de Tercera Divisió, amb 84 punts en 30 partits i empatat amb el campió de grup, la Sabadellenca, que va obtenir el títol per goal-average.

Per últim, destacar al Pre-Benjamí, que va aconseguir la segona plaça del seu grup de Lliga (el 21), només darrera del B de la UD Marina, un equip que en 26 partits només va deixar escapar un sol empat.

La base del club sembla ser que està assegurada amb els èxits de les categories dels més menuts, i ara cal esperar que quan aquests jugadors pugin a categories majors, puguin seguir donant més nivell a un històric en el futbol modest de Sabadell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada