30 de juny de 2013

Trobades Territorials 2013

Aquest dissabte 29 de Juny a Salou es varen disputar les Trobades territorials de futbol femení


Com cada any, la Federació Catalana de Futbol, organitza les trobades territorials de futbol, i aquesta temporada les 3 categories de futbol femení es varen concentrar a Salou, en el complex esportiu Salou Futbol, una ciutat del futbol que a pesar d'estar encara en construcció, ofereix fins a 6 camps de futbol-11, alguns d'ells de gespa natural i altres artificials, divisibles per futbol-7, vestuaris, zona de bar, descans, etc. Realment unes instal·lacions força preparades per a qualsevol torneig d'alçada.

Futbol per gaudir (Foto: Roger Benet).

Les 3 seleccions territorials del Vallès Occidental-Sabadell femenines presents, la sots-12, sots-14 i sots-16 es varen presentar al torneig amb l'objectiu, sobretot, de que les nenes gaudeixin d'un dia diferent, gaudeixin del premi de ser considerades unes de les jugadores més ben considerades del seu equip, i que comparteixin un dia divertit amb algunes de les seves companyes d'equip i amb altres companyes de competició, rivals en alguns partits però que així poden durant aquest dia intercanviar impressions, coneixements e experiències en aquest dia.

La sots-12, va ser dirigida per Gerard Taulé, acompanyat per en José Reina i Míriam Navarro, que van seleccionar a les jugadores de la EF Barberà-Andalucía: Vero Álvarez, Noelia Muñoz, Paula Sanabria, Carla Rodríguez i Clàudia Hortigón, a les del CE Mercantil: Montse Quesada, Patrícia Baena, Laura Carralero i Berta Ruano. Per part del Cerdanyola FC, van assistir Clàudia Díaz, Nayade Malechón i Andrea Burgos, i del CE Sabadell, Aida Esteve. Varen caure derrotades al primer partit contra la Selecció de Girona per 2-1, i davant la semifinalista Osona per 3-1.

Gerard Taulé en ple partit a les trobades (Foto: Roger Benet).

La sots-14, dirigida per Àngel Codina, ajudat per Sònia Lorenzo i Alexandre Llongueras, van assistir a les trobades amb les següents jugadores del CE Mercantil: Amanda Manjón, Natàlia Baqué, Júlia Martínez i Marina Martínez, les del Cerdanyola FC, Júlia Divu, Élia Martínez, Paula Cabeza i Paula Blas, i finalment del CE Sabadell varen venir seleccionades Lorena Camargo, Asha Sancho i Ainoa Segura. En el grup, es varen enfrontar amb les que finalment varen ser campiones, una selecció de Girona que les va derrotar per 3-0, i en el segon partit, varen empatar amb la selecció d'Osona 1-1.

La sots-16, la va conduïr Raúl Rodríguez, assistit per Pedro Salado i Alexandre Llongueras. Van comptar amb les jugadores del CE Mercantil, Laia Pozo, Ivet Lloansí, Mireia Miró i Marta Guillamón, per part de la EF Barberà-Andalucía, Teresa Gómez i Júlia Muñoz, del Cerdanyola FC, Alba Castro, Cristina Monje, Núria Vàzquez i Clàudia Lázaro. ADEFUT Ripollet i FC Sant Quirze varen aportar a Thaynara Bandeira i Eli de Santiago respectivament i CD Badia a Élia Ramírez i Anabel González. Per part del CE Sabadell, Inés Palmiero, Cristina Gómez, Carla Arnedo i Laura Segura.

Una feina fosca i no sempre valorada, però molt necessària (Foto: Roger Benet).

Menció especial mereix Laia Sánchez, la fisioterapeuta que va venir a donar un cop de mà i que va estar amb les tres seleccions, atenent a les noies en cas de que notessin alguna molèstia. Afortunadament, a part d'algun petit cop o rascada, no es va haver de lamentar cap lesió. La millor notícia per als que organitzem aquestes trobades. També un reconeixement a Roger Benet, que va venir amb la expedició per a fer totes les fotografies de l'event i que va ajudar en tot el que va poder al grup.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada