20 de setembre del 2013

Camí a Canadà 2015

Canadà albergarà el 2015 el mundial de futbol i demà comença la fase classificatòria de grups a Europa


42 seleccions han arribat a aquesta segona fase, on han sigut repartits en set grups de sis equips, que es veuran les cares a dues voltes, i on els campions de grup aconseguiran el passaport directe a la fase final. Els quatre millors sots-campions, faran un play-off, amb semi-finals i final, i les guanyadores d'aquestes eliminatòries aniran al mundial.

Oportunitat de tastar grans estadis (Foto: Kombetarja Shqiptare).

En el Grup I ens trobem com a favorita Alemanya, amb una incòmode rival, Rússia, i acompanyades per Croàcia, Eire, Eslovàquia i Eslovènia. En el Grup II, Itàlia tindrà com a rivals perillosos a Espanya i República Txeca, amb altres equips com Romania, Estònia i Macedònia al grup. En el III Dinamarca té com a més directe rival a Islàndia, i seran acompanyades per Israel, Malta, Sèrbia i Suïssa. El Grup IV, Suècia no ha de tenir molts problemes per imposar-se a Polònia, Escòcia i Feroe, i encara menys amb Irlanda del Nord i Bòsnia.

Al Grup V, trobarem a la perillosa Noruega, acompanyades de Països Baixos, Bèlgica, Portugal, i dos veïns que no es porten molt bé i on en els seus partits sortiran espurnes: Grècia i Albània. En el VI les favorites per passar a la fase final, Anglaterra, estaran acompanyades per Ucraïna, Turquia, Gales, Montenegro i Bielorússia. I en el últim grup, el VII, França es trobarà a Finlàndia, Àustria, Bulgària, Hongria i Kazakhstan. 

La selecció albanesa, debutant en una fase classificatòria per un mundial, ha fet un stage a Durrës, abans dels dos importants partits que té aquesta setmana, contra Bèlgica a domicili, aquest dissabte 21, a les 19.00 a l'estadi Roi Baudouin - Koning Boudewijnstadion, amb capacitat per a 50.000 espectadors i el proper dia 26 debutarà contra els Països Baixos com a local, començant així el seu repte d'arrencar algun punt i seguir progressant en el món del futbol femení.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada