19 de març del 2014

Entrevista a Cyme Lulaj (Part II de II)

Un orgull per Cyme, un orgull per a la selecció


Ahir vàrem tenir el primer capítol de l'entrevista a la jugadora del FC Kinostudio i de la selecció albanesa, Cyme Lulaj, i ens vàrem centrar sobretot en la seva trajectòria com a jugadora de club. Avui toca conèixer la seva altre faceta, la de jugadora de la selecció. A pesar d'haver nascut a Kosova, al no tenir reconeixement el seu país per part dels organismes internacionals, va poder disputar els seus primers partits internacionals amb la selecció del país de les àligues.


Una jugadora molt orgullosa d'haver pogut arribar a internacional.

Com et sents per poder jugar a la selecció albanesa?
Molt contenta. És la oportunitat per a poder representar la nostre terra i poder anar a l'estranger a jugar i aprendre més.

Com vas viure el teu debut amb la selecció?
Va ser meravellós, vaig sentir moltes emocions, i encara que fos en un partit amistós, preparatori per a competir oficialment, va ser un gran dia per a mi i per a les meves companyes.

Com valores la feina que s'està fent amb la selecció femenina? 
El primer que es va fer, va ser aconseguir en la fase prèvia a Malta la classificació per a la fase de grups per jugar la segona fase, on hem trobat equips molt forts. Penso que tenim una gran feina feta, però encara tenim molt més per fer i progressar.

Quin és l'objectiu de la selecció albanesa en aquesta fase de classificació per al Mundial de Canadà 2015?
La federació albanesa de futbol, pensa que ens podem classificar en cinquena plaça del grup, per sobre Grècia. Hem perdut uns quants partits, però ens agradaria correspondre amb el que s'espera de nosaltres i quedar en aquesta cinquena plaça. Per sort, ja hem vençut en un dels enfrontaments directes a Grècia, per 1-0 i podem aconseguir-ho.


Disputant una bola a Janice Cayman, de Bèlgica (Foto: UEFA.com).

Historial d'equips:
2003/04 a 2008/09     Gjakova 2003 (Primera divisió de Kosova).
2009/10 a 2013/14     FC Kinostudio (Primera divisió d'Albània).

Sots-campiona de copa amb el FC Kinostudio la temporada la temporada 2011/12.

Historial amb la selecció:
Debut oficial 04-04-2013     Albània - Malta   1-1, 90 minuts disputats.
Partits disputats oficialment: 7
Victòries: 2
Empats: 1
Derrotes: 4

Ha disputat amb la selecció albanesa set partits oficials. Tres en la fase prèvia de classificació i quatre més en la segona fase. Ha disputat sempre els partits sencers, menys contra Portugal que va ser substituïda al minut 40 per molèsties físiques. L'únic partit que no ha pogut disputar, va ser contra Grècia, no podent gaudir sobre la gespa de la victòria local.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada