21 de juny de 2015

Resultats de les Trobades Territorials 2015

Barcelona repeteix a Sots-14 i Baix Llobregat s'imposa a la resta


Aquest passat dissabte 20 de Juny es varen disputar les Trobades territorials de la FCF de futbol femení a Salou, sent aquesta la quarta edició i amb un ampli èxit participatiu i de públic. Avui us fem una vista general del que va ser la competició i en els propers dies us anirem desgranant una per una les categories i la feina feta per els participants de les seleccions del Vallès Occidental Sabadell.



En la categoria Sots-12, les campiones varen ser la selecció del Baix Llobregat, que aconseguia així el seu segon títol, després d'aconseguir el del 2013. Les del Baix Llobregat, van superar a la primera fase a Lleida (2-0), les passades campiones, Girona (6-2) i Anoia (5-0) i batre a semifinals a Barcelona per 2-0. A la final va superar al Vallès Oriental per 6-0.



A la categoria Sots-14 va repetir el seu primer títol Barcelona, que batria en el seu debut a Vallès Occidental-Terrassa (5-0), a Bages-Berguedà-Cerdanya (2-0) i  a Tarragona (3-0). A les semifinals, s'hauria de tornar a enfrontar a Vallès Oriental, guanyant per un ajustat 3-2, i a la final es coronarien guanyant 2-0 al Baix Llobregat.


I en la categoria de Sots-17, Baix Llobregat aconseguiria destronar a les campiones Barcelona, després de guanyar a la primera fase a Lleida (2-1), Girona (3-1) i Anoia (4-1), derrotar per un cridaner 5-2 a Maresme a les semifinals i batre a la final a les passades campiones, Barcelona per 1-0.




Palmarès Sots-12:
2012: Bages
2013: Baix Llobregat
2014: Girona
2015: Baix Llobregat

Palmarès Sots-14:
2012: No es va disputar
2013: Girona
2014: Barcelona
2015: Barcelona

Palmarès Sots-17:
2012: Girona (Sots-16)
2013: Girona (Sots-16)
2014: Barcelona
2015: Baix Llobregat




Infografia: www.fcf.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada