21 de juny del 2015

Resultats de les Trobades Territorials 2015

Barcelona repeteix a Sots-14 i Baix Llobregat s'imposa a la resta

Aquest passat dissabte 20 de Juny es varen disputar les Trobades territorials de la FCF de futbol femení a Salou, sent aquesta la quarta edició i amb un ampli èxit participatiu i de públic. Avui us fem una vista general del que va ser la competició i en els propers dies us anirem desgranant una per una les categories i la feina feta per els participants de les seleccions del Vallès Occidental Sabadell.

En la categoria Sots-12, les campiones varen ser la selecció del Baix Llobregat, que aconseguia així el seu segon títol, després d'aconseguir el del 2013. Les del Baix Llobregat, van superar a la primera fase a Lleida (2-0), les passades campiones, Girona (6-2) i Anoia (5-0) i batre a semifinals a Barcelona per 2-0. A la final va superar al Vallès Oriental per 6-0.

A la categoria Sots-14 va repetir el seu primer títol Barcelona, que batria en el seu debut a Vallès Occidental-Terrassa (5-0), a Bages-Berguedà-Cerdanya (2-0) i  a Tarragona (3-0). A les semifinals, s'hauria de tornar a enfrontar a Vallès Oriental, guanyant per un ajustat 3-2, i a la final es coronarien guanyant 2-0 al Baix Llobregat.

I en la categoria de Sots-17, Baix Llobregat aconseguiria destronar a les campiones Barcelona, després de guanyar a la primera fase a Lleida (2-1), Girona (3-1) i Anoia (4-1), derrotar per un cridaner 5-2 a Maresme a les semifinals i batre a la final a les passades campiones, Barcelona per 1-0.