28 de juny del 2015

Trobades territorials 2015. Sots-12

Poca sort per a les petites

La selecció Sots-12 va ser enquadrada al Grup B de la competició, un dels més complicats, ja que es trobaven amb la selecció sots-campiona de la temporada passada, Vallès Oriental, i amb dues seleccions que van demostrar les seves grans millores, com son Osona i Penedès-Garraf. L'equip de Gerard Taulé, Míriam Navarro i José Reina, va fer un paper acceptable, però no va tenir sort en els moments importants dels partits.

L'equip es composava per 12 jugadores de cinc equips diferents, com varen ser Meritxell Mena, Ariadna Membrives, Gisela San Emeterio i Marcia Antonella Romoleroux del CE Sabadell, Meritxell Muñoz, Paula Pujol i Berta Ruano del CE Mercantil, Laia Carmona i Patrícia Lorca de la EF Barberà-Andalucía, Ariadna Montavez i Aranzazu González del CD Badia i Olga Verdugo del Cerdanyola FC.

Infografia: FCF

En el debut a la competició, es varen enfrontar a la difícil selecció d'Osona, tenint les vallesanes la major part de la possessió, però trobant-se en un contracop el 0-1 en contra abans del descans i encaixant el 0-2 cap a les acaballes del partit, encaixant així una derrota difícil de païr. En el segon partit, el rival era el Vallès Oriental, que es va posar per davant el marcador amb el 0-1 abans del descans, fent el 0-2 a l'inici de la segona part, en un encontre on les de Gerard Taulé varen retallar amb un golàs amb l'esquerra de Meri Mena. El tercer partit, i ja sense possibilitats d'arribar a semifinals, Penedès-Garraf es va posar amb el 0-2 al descans, va ampliar amb un tercer gol a la segona part, i sols Olga Verdugo va poder retallar el marcador per posar el 1-3 final.